Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности

Подано порівняльну характеристику потенціалу і його видів. Виконано статистичну оцінку виробничого потенціалу хлібопекарських підприємств – відкритих акціонерних товариств Донецької області. Запропоновано економетричні моделі, що дозволяють оцінити вплив різних факторів на обсяг випуску хлібобулочно...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2009
Автор: Жамойда, А.А.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Інститут економіки промисловості НАН України 2009
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/2849
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности / А.А. Жамойда // Економіка пром-сті. — 2009. — № 1. — С. 165-172. — Бібліогр.: 14 назв. — рос.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-2849
record_format dspace
spelling irk-123456789-28492009-04-28T12:00:19Z Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности Жамойда, А.А. Економічні аспекти промислового виробництва Подано порівняльну характеристику потенціалу і його видів. Виконано статистичну оцінку виробничого потенціалу хлібопекарських підприємств – відкритих акціонерних товариств Донецької області. Запропоновано економетричні моделі, що дозволяють оцінити вплив різних факторів на обсяг випуску хлібобулочної продукції. ---------- Дана сравнительная характеристика потенциала и его видов. Выполнена статистическая оценка производственного потенциала хлебопекарных предприятий – открытых акционерных обществ Донецкой области. Предложены эконометрические модели, позволяющие оценить воздействие различных факторов на величину выпуска хлебобулочной продукции. ---------- A comparable characteristic of potential and its kinds is given. A statistical estimate of the production potential of bread-making enterprises – open joint-stock companies in the Donetsk region has been made. The author offers econometric models, which allow to assess influence of different factors on bakery products output. ---------- 2009 Article Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности / А.А. Жамойда // Економіка пром-сті. — 2009. — № 1. — С. 165-172. — Бібліогр.: 14 назв. — рос. 1562-109Х http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/2849 ru Інститут економіки промисловості НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Russian
topic Економічні аспекти промислового виробництва
Економічні аспекти промислового виробництва
spellingShingle Економічні аспекти промислового виробництва
Економічні аспекти промислового виробництва
Жамойда, А.А.
Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности
description Подано порівняльну характеристику потенціалу і його видів. Виконано статистичну оцінку виробничого потенціалу хлібопекарських підприємств – відкритих акціонерних товариств Донецької області. Запропоновано економетричні моделі, що дозволяють оцінити вплив різних факторів на обсяг випуску хлібобулочної продукції. ----------
format Article
author Жамойда, А.А.
author_facet Жамойда, А.А.
author_sort Жамойда, А.А.
title Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности
title_short Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности
title_full Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности
title_fullStr Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности
title_full_unstemmed Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности
title_sort оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности
publisher Інститут економіки промисловості НАН України
publishDate 2009
topic_facet Економічні аспекти промислового виробництва
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/2849
citation_txt Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности / А.А. Жамойда // Економіка пром-сті. — 2009. — № 1. — С. 165-172. — Бібліогр.: 14 назв. — рос.
work_keys_str_mv AT žamojdaaa ocenkaproizvodstvennogopotencialapredpriâtijhlebopekarnojpromyšlennosti
first_indexed 2023-03-24T08:26:08Z
last_indexed 2023-03-24T08:26:08Z
_version_ 1796139027637731328