2025-02-23T03:13:11-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-29734%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T03:13:11-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-29734%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T03:13:11-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-23T03:13:11-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response
Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis B3 та перспективи їх застосування у тваринництві
Вивчено культурально-морфологічні та фізіолого-біохімічні властивості штамів мікроорганізмів Bacillus subtilis В3 і Lactobacillus plantarum L5, які можуть бути використані як основа препаратів для підвищення продуктивності тварин та консервування кормів....
Saved in:
Main Authors: | , , , , , |
---|---|
Format: | Article |
Language: | Ukrainian |
Published: |
Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України
2009
|
Series: | Сільськогосподарська мікробіологія |
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/29734 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|