2025-02-23T03:13:11-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-29734%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T03:13:11-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-29734%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T03:13:11-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-23T03:13:11-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis B3 та перспективи їх застосування у тваринництві

Вивчено культурально-морфологічні та фізіолого-біохімічні властивості штамів мікроорганізмів Bacillus subtilis В3 і Lactobacillus plantarum L5, які можуть бути використані як основа препаратів для підвищення продуктивності тварин та консервування кормів....

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Сорока, В.І., Божок, Л.В., Дерев’янко, С.В., Дяченко, Г.М., Прокопенко, О.І., Агеєв, В.О.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України 2009
Series:Сільськогосподарська мікробіологія
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/29734
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!