Фазове розшарування та ліофільні властивості індукованих міцелярних фаз Triton X-100

Досліджено вплив добавок саліцилової й бензойної кислоти та гептанолу на температуру помутніння розчинів та об'єм утворювальних міцелярних фаз неіонної ПАР Triton X-100. Встановлено, що введення гептанолу спричинює гідрофілізацію утворювальних міцелярних фаз, а в присутності HSal та PhCOOH пара...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2010
Main Authors: Федорчук, О.І., Куліченко, С.А.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2010
Series:Доповіді НАН України
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/30721
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Фазове розшарування та ліофільні властивості індукованих міцелярних фаз Triton X-100 / О.І. Федорчук, С.А. Куліченко // Доп. НАН України. — 2010. — № 10. — С. 124-130. — Бібліогр.: 15 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine