Фазове розшарування та ліофільні властивості індукованих міцелярних фаз Triton X-100

Досліджено вплив добавок саліцилової й бензойної кислоти та гептанолу на температуру помутніння розчинів та об'єм утворювальних міцелярних фаз неіонної ПАР Triton X-100. Встановлено, що введення гептанолу спричинює гідрофілізацію утворювальних міцелярних фаз, а в присутності HSal та PhCOOH пара...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2010
Автори: Федорчук, О.І., Куліченко, С.А.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2010
Назва видання:Доповіді НАН України
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/30721
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Фазове розшарування та ліофільні властивості індукованих міцелярних фаз Triton X-100 / О.І. Федорчук, С.А. Куліченко // Доп. НАН України. — 2010. — № 10. — С. 124-130. — Бібліогр.: 15 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine