Фазове розшарування та ліофільні властивості індукованих міцелярних фаз Triton X-100

Досліджено вплив добавок саліцилової й бензойної кислоти та гептанолу на температуру помутніння розчинів та об'єм утворювальних міцелярних фаз неіонної ПАР Triton X-100. Встановлено, що введення гептанолу спричинює гідрофілізацію утворювальних міцелярних фаз, а в присутності HSal та PhCOOH пара...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2010
Hauptverfasser: Федорчук, О.І., Куліченко, С.А.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2010
Schriftenreihe:Доповіді НАН України
Schlagworte:
Online Zugang:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/30721
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Zitieren:Фазове розшарування та ліофільні властивості індукованих міцелярних фаз Triton X-100 / О.І. Федорчук, С.А. Куліченко // Доп. НАН України. — 2010. — № 10. — С. 124-130. — Бібліогр.: 15 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine