Організаційно-правові принципи та механізм функціонування перших українських споживчих товариств (60 – 70-ті роки ХІХ ст.)
Розглядаються організаційно-правові основи функціонування споживчих товариств та землях Наддніпрянської України у другій половині ХІХ ст. Проаналізовано статути перших споживчих товариств, визначено головні принципи управління та господарської діяльності кооперативів, охаракте...
Збережено в:
Дата: | 2011 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України
2011
|
Назва видання: | Історія держави і права |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/33055 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Організаційно-правові принципи та механізм функціонування перших українських споживчих товариств (60 – 70-ті роки ХІХ ст.) / Г.А. Волошкевич // Держава і право. — 2011. — Вип. 51. — С. 161-167. — Бібліогр.: 16 назв. — укp. |