Транснаціоналізація виробничих підприємств кондитерської галузі
У статті класифіковано світові кондитерські ринки за ступенем інвестиційної привабливості, обґрунтовано вибір країн, найбільш придатних для утворення виробничих підприємств, розраховано потенційний рівень зростання індексів поширення мережі та транснаціоналізації для однієї з компаній-лідерів кондит...
Збережено в:
Дата: | 2011 |
---|---|
Автори: | , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України
2011
|
Назва видання: | Схід |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/33081 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Транснаціоналізація виробничих підприємств кондитерської галузі / А. Жаріков, Л. Батченко // Схід. — 2011. — № 2 (109). — С. 31-35. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. |