Транснаціоналізація виробничих підприємств кондитерської галузі
У статті класифіковано світові кондитерські ринки за ступенем інвестиційної привабливості, обґрунтовано вибір країн, найбільш придатних для утворення виробничих підприємств, розраховано потенційний рівень зростання індексів поширення мережі та транснаціоналізації для однієї з компаній-лідерів кондит...
Збережено в:
Дата: | 2011 |
---|---|
Автори: | Жаріков, А., Батченко, Л. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України
2011
|
Назва видання: | Схід |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/33081 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Транснаціоналізація виробничих підприємств кондитерської галузі / А. Жаріков, Л. Батченко // Схід. — 2011. — № 2 (109). — С. 31-35. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Дослідження трансформації економічних систем з метою формування внутрішнього механізму господарювання виробничих промислових підприємств
за авторством: Метеленко, Н.Г.
Опубліковано: (2009) -
Інноваційний розвиток підприємств вугільної галузі: проблеми та напрями забезпечення
за авторством: Залознова, Ю.
Опубліковано: (2011) -
Дослідження засобів стимулювання збуту безалкогольної продукції виробничих підприємств Вінницької області
за авторством: Цопа, М.Б.
Опубліковано: (2012) -
Показники якості продукції - конкурентна перевага підприємств у галузі менеджменту якості
за авторством: Момот, О., та інші
Опубліковано: (2010) -
Ринкові умови всередині первинних виробничих підрозділів колективних сільськогосподарських підприємств як противитратний механізм у сільському господарстві України
за авторством: Жолтікова, Т.О.
Опубліковано: (2008)