Реакційноздатні похідні ріпакової олії для полімерних компаундів

Продукти хімічної модифікації ріпакової олії (РО) досліджено FTIR спектроскопічним, мас-спектрометричним, теплофізичним, термогравіметричним методами. Встановлено, що нарощування молекулярної маси РО зменшує її здатність до кристалізації та полегшує термодеструкцію. Поява в ланцюзі РО епоксициклів а...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
Дата:2011
Автори: Віленський, В.О., Керча, Ю.Ю., Дмитрієва, Т.В., Гончаренко, Л.А., Бортницький, В.І., Глієва, Г.Є.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2011
Назва видання:Доповіді НАН України
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/37799
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Реакційноздатні похідні ріпакової олії для полімерних компаундів / В.О. Віленський, Ю.Ю. Керча, Т.В. Дмитрієва, Л.А. Гончаренко, В.І. Бортницький, Г.Є. Глієва // Доп. НАН України. — 2011. — № 6. — С. 135-142. — Бібліогр.: 13 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine