Використання генетично-модифікованих організмів у сільськогосподарському виробництві: інформаційно-правовий аспект

Про вдосконалення інформаційно-правового забезпечення споживачів сільськогосподарської продукції щодо її якості у випадку використання у виробничих процесах генетично-модифікованих організмів....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Національна бібліотека України імені В.І. Вернадського НАН України
Дата:2011
Автор: Бугера, С.І.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Національна бібліотека України імені В.І. Вернадського НАН України 2011
Назва видання:Інформація і право
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/39033
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Використання генетично-модифікованих організмів у сільськогосподарському виробництві: інформаційно-правовий аспект / С.І. Бугера // Інформація і право. — 2011. — № 3(3). — С. 84-92. — Бібліогр.: 10 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine