Оптимальне керування залежною від температури моделлю процесу ферментації

Розглянуто математичну модель процесу бродіння виноградного сусла з урахуванням залежності параметрів від температури. Встановлено аналітичну форму залежності параметрів моделі від температури (експоненціальну та лінійну). Розглянуто задачі ідентифікації параметрів та оптимального керування. Наведен...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2006
Автори: Мацьонг, Я.Є., Савула, Я.Г., Щербатий, М.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Навчально-науковий комплекс "Інститут прикладного системного аналізу" НТУУ "КПІ" МОН та НАН України 2006
Назва видання:Системні дослідження та інформаційні технології
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/42190
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Оптимальне керування залежною від температури моделлю процесу ферментації / Я.Є. Мацьонг, Я.Г. Савула, М.В. Щербатий // Систем. дослідж. та інформ. технології. — 2006. — № 3. — С. 89–98. — Бібліогр.: 11 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine