Традиційне харчування волинян

The author suggests the continuation of the article researching traditional eating habits of the settlers of Volyn. This part offers some notes on meals from fish, soft and alcoholic drinks. Religious food, its peculiarities and importance are described in the article. Food cooked for religious holi...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2006
Автор: Давидюк, М.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України 2006
Назва видання:Народна творчість та етнографія
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/43129
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Традиційне харчування волинян / М. Давидюк // Народна творчість та етнографія. — 2006. — №. 2. — С. 61-70. — Бібліогр.: 250 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine