Інформаційні технології технологічної та планово-економічної підготовки кулінарного виробництва

Розглянуті питання формування комп'ютерних баз даних, необхідних для вирішення оптимізаційних задач організації технологічного процесу в спеціалізованих закладах громадського харчування за наявності обмежень....

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2010
Main Author: Сизов, А.І.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій і систем НАН та МОН України 2010
Series:Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем
Online Access:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/46181
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Інформаційні технології технологічної та планово-економічної підготовки кулінарного виробництва / А.І. Сизов // Екон.-мат. моделювання соц.-екон. систем: Зб. наук. пр. — К.: МННЦІТС НАН та МОН України, 2010. — Вип. 15. — С. 348-356. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine