Інформаційні технології технологічної та планово-економічної підготовки кулінарного виробництва
Розглянуті питання формування комп'ютерних баз даних, необхідних для вирішення оптимізаційних задач організації технологічного процесу в спеціалізованих закладах громадського харчування за наявності обмежень....
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автор: | Сизов, А.І. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій і систем НАН та МОН України
2010
|
Назва видання: | Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/46181 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Інформаційні технології технологічної та планово-економічної підготовки кулінарного виробництва / А.І. Сизов // Екон.-мат. моделювання соц.-екон. систем: Зб. наук. пр. — К.: МННЦІТС НАН та МОН України, 2010. — Вип. 15. — С. 348-356. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Системно-структурні принципи комплексної технологічної підготовки виробництва при проектуванні гнучких виробничих систем
за авторством: Стєнін, О.А., та інші
Опубліковано: (2004) -
Системно-структурні принципи комплексної технологічної підготовки виробництва при проектуванні гнучких виробничих систем
за авторством: Stenin, A. A., та інші
Опубліковано: (2019) -
Інформаційні технології кластеризації даних у технологічних процесах поліграфічного виробництва
за авторством: Тимченко, О., та інші
Опубліковано: (2010) -
Інформаційні технології у системі ринкових детермінант розвитку освіти
за авторством: Бойко, А.І.
Опубліковано: (2009) -
Інформаційні технології на ринку праці
за авторством: Воронін, І.М.
Опубліковано: (2010)