Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства

У статті розглянуто підходи до системи управління трудовим капіталом. Наведено методику економічних заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут світової економіки і міжнародних відносин НАН України
Дата:2012
Автор: Грек, Д.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут світової економіки і міжнародних відносин НАН України 2012
Назва видання:Економiчний часопис-XXI
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/48283
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства / Д.В. Грек // Економiчний часопис-XXI. — 2012. — № 5-6. — С. 60-63. — Бібліогр.: 11 назв. — укp.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine