Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства

У статті розглянуто підходи до системи управління трудовим капіталом. Наведено методику економічних заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2012
Автор: Грек, Д.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут світової економіки і міжнародних відносин НАН України 2012
Назва видання:Економiчний часопис-XXI
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/48283
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства / Д.В. Грек // Економiчний часопис-XXI. — 2012. — № 5-6. — С. 60-63. — Бібліогр.: 11 назв. — укp.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-48283
record_format dspace
spelling irk-123456789-482832013-08-18T03:14:14Z Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства Грек, Д.В. Економіка та управління підприємствами У статті розглянуто підходи до системи управління трудовим капіталом. Наведено методику економічних заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом. В статье рассмотрены подходы к системе управления трудовым капиталом. Приведена методика экономических мер по совершенствованию системы управления трудовым капиталом. In the article the approaches to the management system of labor capital are considered. The methodology of economic measures for management system of labor capital perfection is given. 2012 Article Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства / Д.В. Грек // Економiчний часопис-XXI. — 2012. — № 5-6. — С. 60-63. — Бібліогр.: 11 назв. — укp. 1728-6220 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/48283 3315.024.5:640.432 uk Економiчний часопис-XXI Інститут світової економіки і міжнародних відносин НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Економіка та управління підприємствами
Економіка та управління підприємствами
spellingShingle Економіка та управління підприємствами
Економіка та управління підприємствами
Грек, Д.В.
Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства
Економiчний часопис-XXI
description У статті розглянуто підходи до системи управління трудовим капіталом. Наведено методику економічних заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом.
format Article
author Грек, Д.В.
author_facet Грек, Д.В.
author_sort Грек, Д.В.
title Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства
title_short Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства
title_full Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства
title_fullStr Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства
title_full_unstemmed Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства
title_sort методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства
publisher Інститут світової економіки і міжнародних відносин НАН України
publishDate 2012
topic_facet Економіка та управління підприємствами
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/48283
citation_txt Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства / Д.В. Грек // Економiчний часопис-XXI. — 2012. — № 5-6. — С. 60-63. — Бібліогр.: 11 назв. — укp.
series Економiчний часопис-XXI
work_keys_str_mv AT grekdv metodikaekonomíčnogoobgruntuvannâzahodívŝodovdoskonalennâsistemiupravlínnâtrudovimkapítalomrestorannogogospodarstva
first_indexed 2023-10-18T18:09:41Z
last_indexed 2023-10-18T18:09:41Z
_version_ 1796143473090363392