Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства
У статті розглянуто підходи до системи управління трудовим капіталом. Наведено методику економічних заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом....
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автор: | Грек, Д.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут світової економіки і міжнародних відносин НАН України
2012
|
Назва видання: | Економiчний часопис-XXI |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/48283 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Методика економічного обґрунтування заходів щодо вдосконалення системи управління трудовим капіталом ресторанного господарства / Д.В. Грек // Економiчний часопис-XXI. — 2012. — № 5-6. — С. 60-63. — Бібліогр.: 11 назв. — укp. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Система прийняття рішень щодо управління персоналом великих підприємств готельного господарства
за авторством: Лобанова, В.А.
Опубліковано: (2011) -
Аналіз зарубіжного досвіду розвитку підприємств готельного господарства
за авторством: Негода, Г.А.
Опубліковано: (2012) -
Формування економічного потенціалу будівельного підприємства
за авторством: Макарова, Г.С.
Опубліковано: (2012) -
Основні підходи до оцінки економічного потенціалу підприємства
за авторством: Жилінська, Л.О.
Опубліковано: (2012) -
Методика оцінки доцільності впровадження системи контролінгу на підприємстві
за авторством: Григораш, І.О.
Опубліковано: (2011)