2025-02-22T09:46:12-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-52233%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T09:46:12-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-52233%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T09:46:12-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-22T09:46:12-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Проектування механізму забезпечення харчової промисловості ресурсами як фактор інституційного регулювання

Метою статті є дослідження механізму забезпечення товаровиробників харчових продуктів матеріально-технічними ресурсами, визначення основних його складових, що беруть участь в інституційному регулюванні....

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Майборода, О.В.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Кримський науковий центр НАН України і МОН України 2011
Series:Культура народов Причерноморья
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/52233
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!