Проектування механізму забезпечення харчової промисловості ресурсами як фактор інституційного регулювання

Метою статті є дослідження механізму забезпечення товаровиробників харчових продуктів матеріально-технічними ресурсами, визначення основних його складових, що беруть участь в інституційному регулюванні....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2011
Автор: Майборода, О.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Кримський науковий центр НАН України і МОН України 2011
Назва видання:Культура народов Причерноморья
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/52233
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Проектування механізму забезпечення харчової промисловості ресурсами як фактор інституційного регулювання / О.В. Майборода // Культура народов Причерноморья. — 2011. — № 205. — С. 248-251. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine

Схожі ресурси