Проектування механізму забезпечення харчової промисловості ресурсами як фактор інституційного регулювання
Метою статті є дослідження механізму забезпечення товаровиробників харчових продуктів матеріально-технічними ресурсами, визначення основних його складових, що беруть участь в інституційному регулюванні....
Збережено в:
Дата: | 2011 |
---|---|
Автор: | Майборода, О.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2011
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/52233 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Проектування механізму забезпечення харчової промисловості ресурсами як фактор інституційного регулювання / О.В. Майборода // Культура народов Причерноморья. — 2011. — № 205. — С. 248-251. — Бібліогр.: 5 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Формування маркетингової складової механізму господарювання підприємств харчової промисловості
за авторством: Ротанов, Г.М.
Опубліковано: (2013) -
Державні механізми регулювання фінансової реструктуризації підприємств харчової промисловості
за авторством: Стоян, О.Ю.
Опубліковано: (2010) -
Зовнішньоекономічна діяльність підприємств харчової промисловості як дієвий фактор розвитку агропромислового комплексу Чернігівської області
за авторством: Повна, С.В.
Опубліковано: (2006) -
Механізм управління інвестиційною діяльністю на підприємствах харчової промисловості
за авторством: Крупицька, О.В.
Опубліковано: (2007) -
Місце та роль харчової промисловості в господарському комплексі України
за авторством: Скопенко, Н.С.
Опубліковано: (2011)