Формування обліку і звітності за сегментами на підприємствах споживчої кооперації

Метою статті є обґрунтування необхідності формування обліку і звітності за сегментами на підприємствах споживчої кооперації.

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2012
Автор: Кондрашова, Т.М.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Кримський науковий центр НАН України і МОН України 2012
Назва видання:Культура народов Причерноморья
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/59169
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Формування обліку і звітності за сегментами на підприємствах споживчої кооперації / Т.М. Кондрашова // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 234. — С. 53-56. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine