Формування обліку і звітності за сегментами на підприємствах споживчої кооперації
Метою статті є обґрунтування необхідності формування обліку і звітності за сегментами на підприємствах споживчої кооперації.
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автор: | Кондрашова, Т.М. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2012
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/59169 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Формування обліку і звітності за сегментами на підприємствах споживчої кооперації / Т.М. Кондрашова // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 234. — С. 53-56. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Розробка та застосування маркетинг-орієнтованих технологій продажу у торговельних підприємствах споживчої кооперації сільському населенню
за авторством: Сімонова, В.С.
Опубліковано: (2013) -
Спрощена система оподаткування, обліку та звітності
за авторством: Мельник, Л.Ю.
Опубліковано: (2013) -
Інформація про доходи готелю як основа бухгалтерського обліку та статистичної звітності
за авторством: Пантелеєв, В.П., та інші
Опубліковано: (2012) -
Системні засади методології формування управлінської звітності
за авторством: Матюха, М.М.
Опубліковано: (2012) -
Оцінка та облік витрат за міжнародними стандартами звітності
за авторством: Ромашко, О.М.
Опубліковано: (2013)