Дослідження фізико-хімічних властивостей та протимікробної активності наносуспензій срібла
Проведено комплексне дослідження стабільності, параметрів агрегації та антимікробної активності наносуспензій срібла на базі харчового гліцерину, утворених методом іонно-плазмового диспергування металу. Показано, щоїхню стабільність забезпечує адсорбційно-сольватний фактор стійкості. Встановлено кон...
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автори: | , , , , , , , , , , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут проблем матеріалознавства ім. І.М. Францевича НАН України
2009
|
Назва видання: | Наноструктурное материаловедение |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/62636 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Дослідження фізико-хімічних властивостей та протимікробної активності наносуспензій срібла / Л.Д. Кістерська, В.В. Зозуля, В.М. Перевертайло, В.В. Садохін, В.П. Садохін, О.Б. Логінова, В.А. Прокопенко, Н.Г. Багно, В.О. Приходько, О.А. Мокрицька, Н.М. Волинець, Н.П. Рибальченко // Наноструктурное материаловедение. — 2009. — № 2. — С. 33-39. — Бібліогр.: 17 назв. — укр. |