Взаємозв'язок між вмістом вільного проліну, розчинних цукрів та обводненістю тканин у рослинах озимої пшениці протягом осінньо-зимового періоду

Проаналізовано взаємозв’язок між вмістом у рослинах вільного проліну, редукуючих цукрів та часткою сухої речовини протягом осінньо-зимового періоду на підставі даних, отриманих для 28 генотипів озимої пшениці в трирічному вегетаційному досліді. Виявлено часові зсуви між змінами температурного чинник...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2010
Автор: Майор, П.С.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України 2010
Назва видання:Физиология и биохимия культурных растений
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/66300
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Взаємозв'язок між вмістом вільного проліну, розчинних цукрів та обводненістю тканин у рослинах озимої пшениці протягом осінньо-зимового періоду / П.С. Майор // Физиология и биохимия культурных растений. — 2010. — Т. 42, № 4. — С. 298-305. — Бібліогр.: 10 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine