Вплив загартування на пероксидне окиснення лiпiдiв й активнiсть пероксидаз у рослинах озимощ пшеницi рiзних сортiв
Досліджували динаміку вмісту одного з кінцевих продуктів пероксидного окиснення ліпідів — малонового діальдегіду й активність аскорбат- і гваяколпероксидаз у листках протягом загартування рослин озимої пшениці 12 сортів. Установлено, що адаптація рослин озимої пшениці до низької температури супровод...
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автори: | , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України
2010
|
Назва видання: | Физиология и биохимия культурных растений |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/66330 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Вплив загартування на пероксидне окиснення лiпiдiв й активнiсть пероксидаз у рослинах озимощ пшеницi рiзних сортiв / П.С. Майор, Л.Г. Великожон, В.П. Захарова // Физиология и биохимия культурных растений. — 2010. — Т. 42, № 6. — С. 537-543. — Бібліогр.: 22 назв. — укр. |