Активність деяких антиоксидантних ферментів у рослинах озимої пшениці у природних умовах загартування
Досліджували динаміку вмісту пероксиду водню й активності супероксиддисмутази, аскорбат- і гваяколпероксидази у листках рослин озимої пшениці 12 генотипів упродовж загартування у природних умовах. Виявлено монотонне зростання активності аскорбатпероксидази та коливальний характер змін решти дослідже...
Збережено в:
Дата: | 2011 |
---|---|
Автори: | , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України
2011
|
Назва видання: | Физиология и биохимия культурных растений |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/66436 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Активність деяких антиоксидантних ферментів у рослинах озимої пшениці у природних умовах загартування / П.С. Майор, В.П. Захарова, Л.Г. Великожон // Физиология и биохимия культурных растений. — 2011. — Т. 43, № 6. — С. 507-512. — Бібліогр.: 21 назв. — укр. |