Evaluation of the genetic variability of homoeologous group 3 SSRs in bread wheat

Thorough characterization of the genetic variability in bread wheat (Triticum aestivum L.) is important for a better improvement of this key crop and to increase cereal yield in the context of sustainable agriculture to face human needs in the next decades. To study the genetic variability of SSRs o...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2009
Автори: Chebotar, S., Sourdille, P., Paux, E., Balfourier, F., Feuillet, C., Bernard, M.
Формат: Стаття
Мова:English
Опубліковано: Інститут клітинної біології та генетичної інженерії НАН України 2009
Назва видання:Цитология и генетика
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/66631
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Evaluation of the genetic variability of homoeologous group 3 SSRs in bread wheat / S. Chebotar, P. Sourdille, E. Paux, F. Balfourier, C. Feuillet, M. Bernard // Цитология и генетика. — 2009. — Т. 43, № 2. — С. 33-46. — Бібліогр.: 64 назв. — англ.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine