The genetic control of the α-amylase isozymes of the durum wheat (triticum durum Desf.)

The hybridological analysis was provided on several durum wheat genotypes with utilizing three F2 populations developed from the crossing between parental forms that differed in the invariable malt zone triplet on electrophoretic spectrum of α-amylase. Three components of this zone are controlled by...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2009
Автори: Prokopyk, D.O., Antonyuk, M.Z., Ternovskaya, T.K.
Формат: Стаття
Мова:English
Опубліковано: Інститут клітинної біології та генетичної інженерії НАН України 2009
Назва видання:Цитология и генетика
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/66637
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:The genetic control of the α-amylase isozymes of the durum wheat (triticum durum Desf.) / D.O. Prokopyk, M.Z. Antonyuk, T.K. Ternovskaya // Цитология и генетика. — 2009. — Т. 43, № 3. — С. 3-9 . — Бібліогр.: 21 назв. — англ.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine