Стан продовольчої безпеки населення України

В статті розглянуто тенденції світової продовольчої безпеки та стан продовольчої безпеки населення України. Визначено фактичний стан економічної доступності харчових продуктів населенням України через основні фактори: ціна, обсяги, асортимент та відповідна якість продуктів....

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2012
Main Author: Савенко, І.І.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2012
Series:Економічні інновації
Online Access:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/67896
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Стан продовольчої безпеки населення України / І.І. Савенко // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 331-338. — Бібліогр.: 6 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine