Стан продовольчої безпеки населення України
В статті розглянуто тенденції світової продовольчої безпеки та стан продовольчої безпеки населення України. Визначено фактичний стан економічної доступності харчових продуктів населенням України через основні фактори: ціна, обсяги, асортимент та відповідна якість продуктів....
Збережено в:
| Дата: | 2012 |
|---|---|
| Автор: | |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2012
|
| Назва видання: | Економічні інновації |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/67896 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Стан продовольчої безпеки населення України / І.І. Савенко // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2012. — Вип. 51. — С. 331-338. — Бібліогр.: 6 назв. — укр. |