Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції

Обґрунтована необхідність впровадження системи аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю (HACCP) на підприємствах харчової промисловості як системи управління якістю на основі екологічності та безпечності продукції. Наведено приклад робочої розрахункової таблиці для виявлен...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут регіональних досліджень НАН України
Дата:2013
Автори: Водянка, Л.Д., Кутаренко, Н.Я.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут регіональних досліджень НАН України 2013
Назва видання:Регіональна економіка
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68164
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції / Л.Д. Водянка, Н.Я. Кутаренко // Регіональна економіка. — 2013. — № 1(67). — С. 185-194. — Бібліогр.: 8 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine