Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції

Обґрунтована необхідність впровадження системи аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю (HACCP) на підприємствах харчової промисловості як системи управління якістю на основі екологічності та безпечності продукції. Наведено приклад робочої розрахункової таблиці для виявлен...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2013
Автори: Водянка, Л.Д., Кутаренко, Н.Я.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут регіональних досліджень НАН України 2013
Назва видання:Регіональна економіка
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68164
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції / Л.Д. Водянка, Н.Я. Кутаренко // Регіональна економіка. — 2013. — № 1(67). — С. 185-194. — Бібліогр.: 8 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-68164
record_format dspace
spelling irk-123456789-681642014-09-19T03:01:51Z Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції Водянка, Л.Д. Кутаренко, Н.Я. Наукові повідомлення Обґрунтована необхідність впровадження системи аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю (HACCP) на підприємствах харчової промисловості як системи управління якістю на основі екологічності та безпечності продукції. Наведено приклад робочої розрахункової таблиці для виявлення та аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю. Обоснована целесообразность внедрения системы анализа опасных факторов и определения критических контрольных точек (НАССР) на предприятиях пищевой промышленности как системы управления качеством на основании экологичности и безопасности продукции. Приведён пример рабочей расчётной таблицы для определения и анализа опасных факторов и вычисления критических контрольных точек. The expediency of implementation of the system the hazard analysis and identification of critical control points (HACCP) in the food industry as a quality management system based on environmental and safety products is stressed. An example of estimated operating table for the identification and analysis of hazards and calculating the critical control points is given. 2013 Article Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції / Л.Д. Водянка, Н.Я. Кутаренко // Регіональна економіка. — 2013. — № 1(67). — С. 185-194. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. 1562-0905 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68164 338.439:614.3:637.5 uk Регіональна економіка Інститут регіональних досліджень НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Наукові повідомлення
Наукові повідомлення
spellingShingle Наукові повідомлення
Наукові повідомлення
Водянка, Л.Д.
Кутаренко, Н.Я.
Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції
Регіональна економіка
description Обґрунтована необхідність впровадження системи аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю (HACCP) на підприємствах харчової промисловості як системи управління якістю на основі екологічності та безпечності продукції. Наведено приклад робочої розрахункової таблиці для виявлення та аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю.
format Article
author Водянка, Л.Д.
Кутаренко, Н.Я.
author_facet Водянка, Л.Д.
Кутаренко, Н.Я.
author_sort Водянка, Л.Д.
title Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції
title_short Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції
title_full Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції
title_fullStr Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції
title_full_unstemmed Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції
title_sort перспективи впровадження системи haccp у процесі виробництва харчової продукції
publisher Інститут регіональних досліджень НАН України
publishDate 2013
topic_facet Наукові повідомлення
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68164
citation_txt Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції / Л.Д. Водянка, Н.Я. Кутаренко // Регіональна економіка. — 2013. — № 1(67). — С. 185-194. — Бібліогр.: 8 назв. — укр.
series Регіональна економіка
work_keys_str_mv AT vodânkald perspektivivprovadžennâsistemihaccpuprocesívirobnictvaharčovoíprodukcíí
AT kutarenkonâ perspektivivprovadžennâsistemihaccpuprocesívirobnictvaharčovoíprodukcíí
first_indexed 2023-10-18T18:53:56Z
last_indexed 2023-10-18T18:53:56Z
_version_ 1796145458928680960