Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції
Обґрунтована необхідність впровадження системи аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю (HACCP) на підприємствах харчової промисловості як системи управління якістю на основі екологічності та безпечності продукції. Наведено приклад робочої розрахункової таблиці для виявлен...
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автори: | , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут регіональних досліджень НАН України
2013
|
Назва видання: | Регіональна економіка |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68164 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції / Л.Д. Водянка, Н.Я. Кутаренко // Регіональна економіка. — 2013. — № 1(67). — С. 185-194. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-68164 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-681642014-09-19T03:01:51Z Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції Водянка, Л.Д. Кутаренко, Н.Я. Наукові повідомлення Обґрунтована необхідність впровадження системи аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю (HACCP) на підприємствах харчової промисловості як системи управління якістю на основі екологічності та безпечності продукції. Наведено приклад робочої розрахункової таблиці для виявлення та аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю. Обоснована целесообразность внедрения системы анализа опасных факторов и определения критических контрольных точек (НАССР) на предприятиях пищевой промышленности как системы управления качеством на основании экологичности и безопасности продукции. Приведён пример рабочей расчётной таблицы для определения и анализа опасных факторов и вычисления критических контрольных точек. The expediency of implementation of the system the hazard analysis and identification of critical control points (HACCP) in the food industry as a quality management system based on environmental and safety products is stressed. An example of estimated operating table for the identification and analysis of hazards and calculating the critical control points is given. 2013 Article Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції / Л.Д. Водянка, Н.Я. Кутаренко // Регіональна економіка. — 2013. — № 1(67). — С. 185-194. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. 1562-0905 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68164 338.439:614.3:637.5 uk Регіональна економіка Інститут регіональних досліджень НАН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Ukrainian |
topic |
Наукові повідомлення Наукові повідомлення |
spellingShingle |
Наукові повідомлення Наукові повідомлення Водянка, Л.Д. Кутаренко, Н.Я. Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції Регіональна економіка |
description |
Обґрунтована необхідність впровадження системи аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю (HACCP) на підприємствах харчової промисловості як системи управління якістю на основі екологічності та безпечності продукції. Наведено приклад робочої розрахункової таблиці для виявлення та аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю. |
format |
Article |
author |
Водянка, Л.Д. Кутаренко, Н.Я. |
author_facet |
Водянка, Л.Д. Кутаренко, Н.Я. |
author_sort |
Водянка, Л.Д. |
title |
Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції |
title_short |
Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції |
title_full |
Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції |
title_fullStr |
Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції |
title_full_unstemmed |
Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції |
title_sort |
перспективи впровадження системи haccp у процесі виробництва харчової продукції |
publisher |
Інститут регіональних досліджень НАН України |
publishDate |
2013 |
topic_facet |
Наукові повідомлення |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68164 |
citation_txt |
Перспективи впровадження системи HACCP у процесі виробництва харчової продукції / Л.Д. Водянка, Н.Я. Кутаренко // Регіональна економіка. — 2013. — № 1(67). — С. 185-194. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. |
series |
Регіональна економіка |
work_keys_str_mv |
AT vodânkald perspektivivprovadžennâsistemihaccpuprocesívirobnictvaharčovoíprodukcíí AT kutarenkonâ perspektivivprovadžennâsistemihaccpuprocesívirobnictvaharčovoíprodukcíí |
first_indexed |
2023-10-18T18:53:56Z |
last_indexed |
2023-10-18T18:53:56Z |
_version_ |
1796145458928680960 |