Методичне забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопродуктів Луганської області

Класифіковано основні риси ринку м’ясопродуктів Луганської області та обґрунтовано методичні аспекти маркетингового дослідження: визначення методу опитування покупців; формулювання питань та варіантів відповідей; розрахунок обсягу вибіркової сукупності. Проаналізовано результати проведених анкетних...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2013
Автор: Чеботарьов, Є.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут регіональних досліджень НАН України 2013
Назва видання:Регіональна економіка
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68194
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Методичне забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопродуктів Луганської області / Є.В. Чеботарьов // Регіональна економіка. — 2013. — № 2(68). — С. 203-210. — Бібліогр.: 13 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-68194
record_format dspace
spelling irk-123456789-681942014-09-20T03:01:25Z Методичне забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопродуктів Луганської області Чеботарьов, Є.В. Наукові повідомлення Класифіковано основні риси ринку м’ясопродуктів Луганської області та обґрунтовано методичні аспекти маркетингового дослідження: визначення методу опитування покупців; формулювання питань та варіантів відповідей; розрахунок обсягу вибіркової сукупності. Проаналізовано результати проведених анкетних опитувань споживачів м’ясопродуктів в обласному центрі, містах обласного підпорядкування, промислових й аграрних адміністративно-територіальних районах регіону. На підґрунті встановлених споживацьких уподобань запропоновано заходи щодо вдосконалення маркетингової діяльності та оптимізації виробничо-комерційної процесу товаровиробників м’ясопереробної галузі. Классифицированы основные черты рынка мясопродуктов Луганской области и обоснованы методические аспекты маркетинговых исследований: определение метода опроса покупателей; формулирование вопросов и вариантов ответов; расчёт объёма совокупной выборки. Проанализированы результаты проведённых анкетных опросов потребителей мясопродуктов в областном центре, городах областного подчинения, промышленных и аграрных административно-территориальных районах региона. На основе выявленных потребительских предпочтений предложены меры по усовершенствованию маркетинговой деятельности и оптимизации производственно-коммерческого процесса товаропроизводителей мясоперерабатывающей отрасли. The main features of the market of meat products of Luhansk region are classified and methodical aspects of marketing research are proved: definition of a method of customers survey; formulation of questions and versions of responses; calculation of volume of cumulative selection. Results of the carried-out questionnaires of consumers of meat products in the regional center, the cities of regional submission and industrial and agrarian administrative-territorial districts of the region are analyzed. On the basis of the revealed consumers preferences the measures for improvement of marketing activity and optimization of production and commercial process of producers of meat-processing industry are offered. 2013 Article Методичне забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопродуктів Луганської області / Є.В. Чеботарьов // Регіональна економіка. — 2013. — № 2(68). — С. 203-210. — Бібліогр.: 13 назв. — укр. 1562-0905 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68194 [339.138-047.37:637.52] (477.61) uk Регіональна економіка Інститут регіональних досліджень НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Наукові повідомлення
Наукові повідомлення
spellingShingle Наукові повідомлення
Наукові повідомлення
Чеботарьов, Є.В.
Методичне забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопродуктів Луганської області
Регіональна економіка
description Класифіковано основні риси ринку м’ясопродуктів Луганської області та обґрунтовано методичні аспекти маркетингового дослідження: визначення методу опитування покупців; формулювання питань та варіантів відповідей; розрахунок обсягу вибіркової сукупності. Проаналізовано результати проведених анкетних опитувань споживачів м’ясопродуктів в обласному центрі, містах обласного підпорядкування, промислових й аграрних адміністративно-територіальних районах регіону. На підґрунті встановлених споживацьких уподобань запропоновано заходи щодо вдосконалення маркетингової діяльності та оптимізації виробничо-комерційної процесу товаровиробників м’ясопереробної галузі.
format Article
author Чеботарьов, Є.В.
author_facet Чеботарьов, Є.В.
author_sort Чеботарьов, Є.В.
title Методичне забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопродуктів Луганської області
title_short Методичне забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопродуктів Луганської області
title_full Методичне забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопродуктів Луганської області
title_fullStr Методичне забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопродуктів Луганської області
title_full_unstemmed Методичне забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопродуктів Луганської області
title_sort методичне забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопродуктів луганської області
publisher Інститут регіональних досліджень НАН України
publishDate 2013
topic_facet Наукові повідомлення
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68194
citation_txt Методичне забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопродуктів Луганської області / Є.В. Чеботарьов // Регіональна економіка. — 2013. — № 2(68). — С. 203-210. — Бібліогр.: 13 назв. — укр.
series Регіональна економіка
work_keys_str_mv AT čebotarʹovêv metodičnezabezpečennâmarketingovogodoslídžennârinkumâsoproduktívlugansʹkoíoblastí
first_indexed 2023-10-18T18:54:00Z
last_indexed 2023-10-18T18:54:00Z
_version_ 1796145462122643456