Методичне забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопродуктів Луганської області
Класифіковано основні риси ринку м’ясопродуктів Луганської області та обґрунтовано методичні аспекти маркетингового дослідження: визначення методу опитування покупців; формулювання питань та варіантів відповідей; розрахунок обсягу вибіркової сукупності. Проаналізовано результати проведених анкетних...
Збережено в:
Видавець: | Інститут регіональних досліджень НАН України |
---|---|
Дата: | 2013 |
Автор: | Чеботарьов, Є.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут регіональних досліджень НАН України
2013
|
Назва видання: | Регіональна економіка |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68194 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Цитувати: | Методичне забезпечення маркетингового дослідження ринку м'ясопродуктів Луганської області / Є.В. Чеботарьов // Регіональна економіка. — 2013. — № 2(68). — С. 203-210. — Бібліогр.: 13 назв. — укр. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Стратегія ціноутворення на конкурентному регіональному ринку м’ясопродуктів
за авторством: Первухіна, О.М.
Опубліковано: (2011) -
Потенційна мутагенна дія копчених м’ясопродуктів
за авторством: Ткачова, Д.Л., та інші
Опубліковано: (2009) -
Управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників регіонального ринку м'ясопродуктів
за авторством: Первухіна, О.М.
Опубліковано: (2012) -
COVID-19: нові виклики перед маркетингом й актуалізація його ролі у розвитку суспільства
за авторством: Чеботарьов, В.А.
Опубліковано: (2020) -
Реструктуризація банківського сектора Львівської області
за авторством: Волкова, О.К.
Опубліковано: (2013)