Перспективы использования криоконсервации для черенков груши (Pyrus L.), сохраняемых в парах жидкого азота

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2012
Автори: Вержук, В.Г., Жестков, А.С., Котов, В.М., Желтиков, Ю.В., Дорохов, Д.С.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України 2012
Назва видання:Проблемы криобиологии
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68545
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Перспективы использования криоконсервации для черенков груши (Pyrus L.), сохраняемых в парах жидкого азота / В.Г. Вержук, А.С. Жестков, В.М. Котов, Ю.В. Желтиков, Д.С. Дорохов // Проблемы криобиологии. — 2012. — Т. 22, № 3. — С. 255. — рос., англ.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine