Криоконсервирование меристем чеснока в комбинированных криозащитных средах

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2012
Автори: Лысак, Ю.С., Ходько, А.Т., Стрибуль, Т.Ф., Компаниец, А.М.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України 2012
Назва видання:Проблемы криобиологии
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68547
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Криоконсервирование меристем чеснока в комбинированных криозащитных средах / Ю.С. Лысак, А.Т. Ходько, Т.Ф. Стрибуль, А.М. Компаниец // Проблемы криобиологии. — 2012. — Т. 22, № 3. — С. 257. — рос., англ.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine