Криоконсервирование меристем чеснока в комбинированных криозащитных средах

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2012
Main Authors: Лысак, Ю.С., Ходько, А.Т., Стрибуль, Т.Ф., Компаниец, А.М.
Format: Article
Language:Russian
Published: Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України 2012
Series:Проблемы криобиологии
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68547
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Криоконсервирование меристем чеснока в комбинированных криозащитных средах / Ю.С. Лысак, А.Т. Ходько, Т.Ф. Стрибуль, А.М. Компаниец // Проблемы криобиологии. — 2012. — Т. 22, № 3. — С. 257. — рос., англ.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine