Апипродукты – естественный источник аминокислот-детоксикантов

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2012
Автори: Фурдуй, В.Ф., Гараева, С.Н., Мантоптин, А.И., Редкозубова, Г.В., Постолати, Г.В., Мереуцэ, И.Г.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України 2012
Назва видання:Проблемы криобиологии
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68627
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Апипродукты – естественный источник аминокислот-детоксикантов / В.Ф. Фурдуй, С.Н. Гараева, А.И. Мантоптин, Г.В. Редкозубова, Г.В. Постолати, И.Г. Мереуцэ // Проблемы криобиологии. — 2012. — Т. 22, № 3. — С. 337. — рос., англ.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine