Механізми проникання гліцерину крізь мембрани еритроцитів людини
Одержано коефіцієнти проникності мембран еритроцитів людини для гліцерину в широкому температурному діапазоні (37 - 4° С) з інтервалом 2 - 3 градуси. За ареніусовими залежностями розраховано величини енергії активації проникання молекул гліцерину в еритроцити. Показано, що в діапазоні температур 12...
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автори: | , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України
2012
|
Назва видання: | Проблемы криобиологии |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68678 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Механізми проникання гліцерину крізь мембрани еритроцитів людини / О.І. Гордієнко, С.Є. Коваленко, І.Ф. Коваленко // Проблемы криобиологии. — 2012. — Т. 22, № 4. — С. 389-397. — Бібліогр.: 26 назв. — рос., англ. |