Биосохранение – уменьшение отрицательных последствий консервирования на молекулярном уровне

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України
Дата:2008
Автори: Бауст, Дж.Г., Бауст, Дж.М., Шнайдер, К., Ван Баскирк, Р.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України 2008
Назва видання:Проблемы криобиологии и криомедицины
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68912
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Биосохранение – уменьшение отрицательных последствий консервирования на молекулярном уровне / Дж.Г. Бауст, Дж.М. Бауст, К. Шнайдер, Р. Ван Баскирк // Проблемы криобиологии. — 2008. — Т. 18, № 2. — С. 162. — рос., англ.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine