Биосохранение – уменьшение отрицательных последствий консервирования на молекулярном уровне
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автори: | , , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України
2008
|
Назва видання: | Проблемы криобиологии и криомедицины |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68912 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Биосохранение – уменьшение отрицательных последствий консервирования на молекулярном уровне / Дж.Г. Бауст, Дж.М. Бауст, К. Шнайдер, Р. Ван Баскирк // Проблемы криобиологии. — 2008. — Т. 18, № 2. — С. 162. — рос., англ. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineОпис недоступний. |