Вплив температури на коефіцієнти проникності мембран дріжджових клітин Saccharomyces cerevisiaе для води та кріопротекторів

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2008
Автори: Сакун, О.В., Коваленко, І.Ф., Сіренко, А.Ю., Висеканцев, І.П., Гордієнко, О.І.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України 2008
Назва видання:Проблемы криобиологии и криомедицины
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/68972
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Вплив температури на коефіцієнти проникності мембран дріжджових клітин Saccharomyces cerevisiaе для води та кріопротекторів / О.В. Сакун, І.Ф. Коваленко, А.Ю. Сіренко, І.П. Висеканцев, О.І. Гордієнко // Проблемы криобиологии. — 2008. — Т. 18, № 2. — С. 223. — укр., англ.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine