Структура системы управления конкурентоспособностью предпритий по производству мороженого
У статті показана структура системи управління конкурентоспроможністю товарів і підприємств, що включає функції, методи, принципи та елементи. Дана структура може служити основою для формування системи управління конкурентоспроможністю товарів і підприємств....
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2013
|
Назва видання: | Економічні інновації |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/72190 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Структура системы управления конкурентоспособностью предпритий по производству мороженого / А.Н. Огорь // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2013. — Вип. 54. — С. 206-215. — Бібліогр.: 14 назв. — рос. |