Структура системы управления конкурентоспособностью предпритий по производству мороженого

У статті показана структура системи управління конкурентоспроможністю товарів і підприємств, що включає функції, методи, принципи та елементи. Дана структура може служити основою для формування системи управління конкурентоспроможністю товарів і підприємств....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
Дата:2013
Автор: Огорь, А.Н.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2013
Назва видання:Економічні інновації
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/72190
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Структура системы управления конкурентоспособностью предпритий по производству мороженого / А.Н. Огорь // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2013. — Вип. 54. — С. 206-215. — Бібліогр.: 14 назв. — рос.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Опис
Резюме:У статті показана структура системи управління конкурентоспроможністю товарів і підприємств, що включає функції, методи, принципи та елементи. Дана структура може служити основою для формування системи управління конкурентоспроможністю товарів і підприємств.