Структура системы управления конкурентоспособностью предпритий по производству мороженого
У статті показана структура системи управління конкурентоспроможністю товарів і підприємств, що включає функції, методи, принципи та елементи. Дана структура може служити основою для формування системи управління конкурентоспроможністю товарів і підприємств....
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автор: | Огорь, А.Н. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2013
|
Назва видання: | Економічні інновації |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/72190 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Структура системы управления конкурентоспособностью предпритий по производству мороженого / А.Н. Огорь // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2013. — Вип. 54. — С. 206-215. — Бібліогр.: 14 назв. — рос. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Украинский рынок мороженого: тенденции и проблемы развития
за авторством: Огорь, А.Н.
Опубліковано: (2011) -
Механизм управления конкурентоспособностью винопродукции
за авторством: Аблязова, С.А.
Опубліковано: (2006) -
Теоретические основы управления конкурентоспособностью региона
за авторством: Подсмашная, И.Н.
Опубліковано: (2009) -
Теоретические основы формирования механизма управления конкурентоспособностью предприятия
за авторством: Дзина, М.А.
Опубліковано: (2006) -
Управление конкурентоспособностью
за авторством: Скоробогатова, Т.Н.
Опубліковано: (2001)