2025-02-23T18:12:47-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-72191%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T18:12:47-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-72191%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T18:12:47-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-23T18:12:47-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування

The potential areas of ecologically pure food products in Ukraine were considered. The segmentation and the average profile of the potential consumer of "organic" food products were defined. The possibility and feasibility of establishing an eco-farm production and marketing of organic foo...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Рогальський, О.Ф.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2013
Series:Економічні інновації
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/72191
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!