Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування
The potential areas of ecologically pure food products in Ukraine were considered. The segmentation and the average profile of the potential consumer of "organic" food products were defined. The possibility and feasibility of establishing an eco-farm production and marketing of organic foo...
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2013
|
Назва видання: | Економічні інновації |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/72191 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування / О.Ф. Рогальський // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2013. — Вип. 54. — С. 294-304. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-72191 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-721912014-12-20T03:01:42Z Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування Рогальський, О.Ф. The potential areas of ecologically pure food products in Ukraine were considered. The segmentation and the average profile of the potential consumer of "organic" food products were defined. The possibility and feasibility of establishing an eco-farm production and marketing of organic foods in Ukraine were estimated. Розглянуто можливі напрями виробництва екологічно чистої харчової продукції в Україні. Визначено сегментацію та усереднений профіль потенційного споживача продуктів «органік». Оцінено можливість і доцільність створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування в Україні. 2013 Article Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування / О.Ф. Рогальський // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2013. — Вип. 54. — С. 294-304. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. XXXX-0066 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/72191 631.95 : 330.341 uk Економічні інновації Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Ukrainian |
description |
The potential areas of ecologically pure food products in Ukraine were considered. The segmentation and the average profile of the potential consumer of "organic" food products were defined. The possibility and feasibility of establishing an eco-farm production and marketing of organic foods in Ukraine were estimated. |
format |
Article |
author |
Рогальський, О.Ф. |
spellingShingle |
Рогальський, О.Ф. Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування Економічні інновації |
author_facet |
Рогальський, О.Ф. |
author_sort |
Рогальський, О.Ф. |
title |
Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування |
title_short |
Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування |
title_full |
Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування |
title_fullStr |
Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування |
title_full_unstemmed |
Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування |
title_sort |
оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування |
publisher |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України |
publishDate |
2013 |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/72191 |
citation_txt |
Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування / О.Ф. Рогальський // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2013. — Вип. 54. — С. 294-304. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. |
series |
Економічні інновації |
work_keys_str_mv |
AT rogalʹsʹkijof ocínkamožlivostejstvorennâekofermizvirobnictvaírealízacííekologíčnočistihproduktívharčuvannâ |
first_indexed |
2023-10-18T19:02:20Z |
last_indexed |
2023-10-18T19:02:20Z |
_version_ |
1796145840104931328 |