Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування

The potential areas of ecologically pure food products in Ukraine were considered. The segmentation and the average profile of the potential consumer of "organic" food products were defined. The possibility and feasibility of establishing an eco-farm production and marketing of organic foo...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2013
Автор: Рогальський, О.Ф.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2013
Назва видання:Економічні інновації
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/72191
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування / О.Ф. Рогальський // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2013. — Вип. 54. — С. 294-304. — Бібліогр.: 4 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-72191
record_format dspace
spelling irk-123456789-721912014-12-20T03:01:42Z Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування Рогальський, О.Ф. The potential areas of ecologically pure food products in Ukraine were considered. The segmentation and the average profile of the potential consumer of "organic" food products were defined. The possibility and feasibility of establishing an eco-farm production and marketing of organic foods in Ukraine were estimated. Розглянуто можливі напрями виробництва екологічно чистої харчової продукції в Україні. Визначено сегментацію та усереднений профіль потенційного споживача продуктів «органік». Оцінено можливість і доцільність створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування в Україні. 2013 Article Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування / О.Ф. Рогальський // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2013. — Вип. 54. — С. 294-304. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. XXXX-0066 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/72191 631.95 : 330.341 uk Економічні інновації Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
description The potential areas of ecologically pure food products in Ukraine were considered. The segmentation and the average profile of the potential consumer of "organic" food products were defined. The possibility and feasibility of establishing an eco-farm production and marketing of organic foods in Ukraine were estimated.
format Article
author Рогальський, О.Ф.
spellingShingle Рогальський, О.Ф.
Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування
Економічні інновації
author_facet Рогальський, О.Ф.
author_sort Рогальський, О.Ф.
title Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування
title_short Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування
title_full Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування
title_fullStr Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування
title_full_unstemmed Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування
title_sort оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування
publisher Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
publishDate 2013
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/72191
citation_txt Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування / О.Ф. Рогальський // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2013. — Вип. 54. — С. 294-304. — Бібліогр.: 4 назв. — укр.
series Економічні інновації
work_keys_str_mv AT rogalʹsʹkijof ocínkamožlivostejstvorennâekofermizvirobnictvaírealízacííekologíčnočistihproduktívharčuvannâ
first_indexed 2023-10-18T19:02:20Z
last_indexed 2023-10-18T19:02:20Z
_version_ 1796145840104931328