Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування
The potential areas of ecologically pure food products in Ukraine were considered. The segmentation and the average profile of the potential consumer of "organic" food products were defined. The possibility and feasibility of establishing an eco-farm production and marketing of organic foo...
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автор: | Рогальський, О.Ф. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2013
|
Назва видання: | Економічні інновації |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/72191 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування / О.Ф. Рогальський // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2013. — Вип. 54. — С. 294-304. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Доцільність використання екологічно чистих технологій енергозабезпечення на підприємствах харчової промисловості
за авторством: Громова, О.М., та інші
Опубліковано: (2010) -
Система забезпечення населення продуктами харчування за відсутності ринку продуктів харчування
за авторством: Кривун, М.В.
Опубліковано: (2020) -
Впровадження енергозберігаючих і екологічно чистих теплонасосних технологій виробництва теплоти в системах тепло- та холодопостачання об'єктів житлово-комунального господарства
за авторством: Мацевитий, Ю.М., та інші
Опубліковано: (2010) -
Пропозиції щодо стимулювання використання альтернативних екологічно чистих технологій в сучасних умовах України
за авторством: Громова, О.М., та інші
Опубліковано: (2014) -
Комплексне дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в умовах посилення ризиків продовольчої безпеки
за авторством: Дейнеко Л.В.
Опубліковано: (2013)