2025-02-23T21:01:03-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-72191%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T21:01:03-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-72191%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T21:01:03-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-23T21:01:03-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response
Оцінка можливостей створення еко-ферми з виробництва і реалізації екологічно чистих продуктів харчування
The potential areas of ecologically pure food products in Ukraine were considered. The segmentation and the average profile of the potential consumer of "organic" food products were defined. The possibility and feasibility of establishing an eco-farm production and marketing of organic foo...
Saved in:
Main Author: | Рогальський, О.Ф. |
---|---|
Format: | Article |
Language: | Ukrainian |
Published: |
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
2013
|
Series: | Економічні інновації |
Online Access: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/72191 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
2025-02-23T21:01:03-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&rows=40&rows=5&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-72191%22&qt=morelikethis
2025-02-23T21:01:03-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&rows=40&rows=5&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-72191%22&qt=morelikethis
2025-02-23T21:01:03-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-23T21:01:03-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response
Similar Items
-
Доцільність використання екологічно чистих технологій енергозабезпечення на підприємствах харчової промисловості
by: Громова, О.М., et al.
Published: (2010) -
Впровадження енергозберігаючих і екологічно чистих теплонасосних технологій виробництва теплоти в системах тепло- та холодопостачання об'єктів житлово-комунального господарства
by: Мацевитий, Ю.М., et al.
Published: (2010) -
Система забезпечення населення продуктами харчування за відсутності ринку продуктів харчування
by: Кривун, М.В.
Published: (2020) -
Пропозиції щодо стимулювання використання альтернативних екологічно чистих технологій в сучасних умовах України
by: Громова, О.М., et al.
Published: (2014) -
Комплексне дослідження інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування в умовах посилення ризиків продовольчої безпеки
by: Дейнеко Л.В.
Published: (2013)