Концептуальні основи формування ефективного механізму конкурентоспроможності підприємств

У роботі досліджені питання формування механізму конкурентоспроможності підприємств на прикладі харчових і переробних підприємств агропромислового комплексу. Розглянуто можливість застосування спрощеного методу оцінки конкурентоспроможності підприємства з урахуванням як всіх якісних показників, що...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2014
Автори: Пішеніна, Т.І., Костюк, В.К.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України 2014
Назва видання:Економічні інновації
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/72587
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Концептуальні основи формування ефективного механізму конкурентоспроможності підприємств / Т.І. Пішеніна, В.К. Костюк // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2014. — Вип. 57. — С. 305-314. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine