Применение лектина завязи пшеницы для изучения особенностей синтеза секреторного иммуноглобулина А в эпителии тонкой, толстой кишки и клетками нефрона

Загальновідомим є той факт, що ступінь захисту від локальних вірусних інфекцій респіраторного, шлунково‑кишкового трактів і сечостатевої системи, перш за все, залежить від вмісту в організмі секреторного IgA. У роботі запропоновано використання лектину зародків пшениці (Wheat germ agglutinin- (WGA))...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Кримський науковий центр НАН України і МОН України
Дата:2013
Автори: Лазарик, А.Л., Волошин, Н.А., Светлицкий, А.А., Чугин, С.В., Гончарова, Н.Г.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Кримський науковий центр НАН України і МОН України 2013
Назва видання:Таврический медико-биологический вестник
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/74418
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Применение лектина завязи пшеницы для изучения особенностей синтеза секреторного иммуноглобулина А в э пителии тонкой, толстой кишки и клетками нефрона / А.Л. Лазарик, Н.А. Волошин, А.А. Светлицкий, С.В. Чугин, Н.Г. Гончарова // Таврический медико-биологический вестник. — 2013. — Т. 16, № 1, ч. 1 (61). — С. 53-55. — Бібліогр.: 9 назв. — рос.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine