Вдосконалення систем забезпечення якості на підприємствах агропродовольчого комплексу
Визначено першочергові заходи щодо підвищення якості продукції підприємств агропродовольчого комплексу. Обґрунтовано пропозиції щодо впровадження системи управління витратами на якість. Розроблено методичні рекомендації щодо адаптації міжнародних систем забезпечення якості та безпеки харчових продук...
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут економіки промисловості НАН України
2014
|
Назва видання: | Вісник економічної науки України |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/77160 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Вдосконалення систем забезпечення якості на підприємствах агропродовольчого комплексу / В.А. Чеботарьов // Вісник економічної науки України. — 2014. — № 2 (26). — С. 166–169. — Бібліогр.: 9 назв. — укр. |