Вдосконалення систем забезпечення якості на підприємствах агропродовольчого комплексу

Визначено першочергові заходи щодо підвищення якості продукції підприємств агропродовольчого комплексу. Обґрунтовано пропозиції щодо впровадження системи управління витратами на якість. Розроблено методичні рекомендації щодо адаптації міжнародних систем забезпечення якості та безпеки харчових продук...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2014
Автор: Чеботарьов, В.А.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут економіки промисловості НАН України 2014
Назва видання:Вісник економічної науки України
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/77160
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Вдосконалення систем забезпечення якості на підприємствах агропродовольчого комплексу / В.А. Чеботарьов // Вісник економічної науки України. — 2014. — № 2 (26). — С. 166–169. — Бібліогр.: 9 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine