Study of the radiochemical and thermal conversions mechanism in products of processing of grapes

The extraction of biologically active substance was carried out with help of combination of the physical factors: various conditions of temperature (40, 50, 60°С) and pressure of vacuum drying (8, 14, 16 mm Hg), and also various radiation doses by electrons with energy 12 МeV (10, 20, 40 kGy). T...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2005
Автори: Dikiy, N.P., Dovbnya, A.N., Kutovoy, V.A., Kutovoy, S.V., Medvedeva, E.P., Medvedev, D.V., Borisenko, N.V.
Формат: Стаття
Мова:English
Опубліковано: Національний науковий центр «Харківський фізико-технічний інститут» НАН України 2005
Назва видання:Вопросы атомной науки и техники
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/81219
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Study of the radiochemical and thermal conversions mechanism in products of processing of grapes / N.P. Dikiy, A.N. Dovbnya, V.A. Kutovoy, S.V. Kutovoy, E.P. Medvedeva, D.V. Medvedev, N.V. Borisenko // Вопросы атомной науки и техники. — 2005. — № 6. — С. 139-141. — Бібліогр.: 5 назв. — англ.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine