Study of the radiochemical and thermal conversions mechanism in products of processing of grapes
The extraction of biologically active substance was carried out with help of combination of the physical factors: various conditions of temperature (40, 50, 60°С) and pressure of vacuum drying (8, 14, 16 mm Hg), and also various radiation doses by electrons with energy 12 МeV (10, 20, 40 kGy). T...
Збережено в:
Дата: | 2005 |
---|---|
Автори: | , , , , , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
Національний науковий центр «Харківський фізико-технічний інститут» НАН України
2005
|
Назва видання: | Вопросы атомной науки и техники |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/81219 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Study of the radiochemical and thermal conversions mechanism in products of processing of grapes / N.P. Dikiy, A.N. Dovbnya, V.A. Kutovoy, S.V. Kutovoy, E.P. Medvedeva, D.V. Medvedev, N.V. Borisenko // Вопросы атомной науки и техники. — 2005. — № 6. — С. 139-141. — Бібліогр.: 5 назв. — англ. |